Gala premiilor TEMPORIS 2013 – TEMPORIS Awards Gala

0
733
views
DanVardie_web1

Time Club Romania a fost invitat si a participat  la cea de-a doua editie a „TEMPORIS Awards Gala”, organizata de revista TEMPORIS, care si-a desemnat castigatorii celor 11 categorii de ceasuri.
Prezentarea galei si ceasurile castigatoare  pot fi vazute pe site-ul 
Temporis .

Gala decernarii premiilor Temporis a avut loc la hotelul Hilton – Athenee Palace din Bucuresti, in seara zilei de  30 mai 2013, intr-o atmosfera festiva si o companie selecta, formata din importatori de ceasuri, oameni de afaceri si pasionati de industria horologiera.

Dupa cum spunea si Dan Vardie, amfitrionul galei si fondatorul Temporis, este un eveniment deosebit, rar intalnit in afara actualei patrii a performantei in orologerie, onorat de ambasadorul Elvetiei, domnul Jean Hubert Lebet, care a facut o declaratie de dragoste extrem de onoranta Romaniei, vorbind asa cum putini romani vorbesc despre tara lor.

 

 

 

Cu ocazia acestei gale, revista TEMPORIS a organizat o conferinta de presa la care au participat, pe langa gazda Dan Vardie, Richard Mille, Stephen Forsey,  Xavier Crespin (Vicepresedinte Peugeot si purtator de cuvant al marcii,  laureata de anul acesta a premiului “Genuine Brand”) si reprezentanti ai autoritatilor statului implicate in lupta impotriva produselor contrafacute (Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Autoritatea Nationala a Vamilor, si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ).
La aceasta conferinta discutiile s-au purtat mai mult pe tema falsurilor din industrie (nu numai orologiera) si pe eforturile (deocamdata reduse) pe car le fac respectivele autoritati ale statului pentru reducerea fenomenului contrafacerilor si a contrabandei.

Ceasurile din competitie au fost selectate de un juriu internaţional, format din personalităţi de renume (printre care Kari Voutilainen, renumit ceasornicar independent si Nick Foulkes – jurnalist de lux la Vanity Fairs, unuldintre cei mai cunoscuti jurnalisti de ceasuri din lume). Castigatorii  au fost desemnati de cei aproape 1000 de pasionati care au votat pe www.temporis.ro.

TEMPORIS a lansat la prima ediție a galei Temporis, în premieră europeană, conceptul „TEMPORIS Hall of Fame”, laureatii de anul trecut fiind Kurt Klaus (IWC), Mathias Buttet (Hublot) si Kari Voutilainen, unul dintre cei mai mari ceasornicari independenti.

„TEMPORIS Hall of Fame” a primit in randul membrilor sai, la finalul acestei gale, trei ceasornicari de talie mondiala:  Richard Mille, Stephen Forsey (co-fondator al manufacturii Greubel & Forsey) si Yves Corthesy (ceasornicarul sef al marcii Zenith).

Richard Mille 

RichardMille_web2

Stephen Forsey 

StephenForseye_web1
Yves Corthesy

YvesCorthesy_web1
La dineul care a insotit decernarea premiilor, gastronomia a tinut pasul cu orologeria, felurile servite fiind inspirate din lumea ceasurilor.

Tic si Tac!

Tic_web1Tac_web1

0
0