Înţelepciunea vine cu timpul | Piatra-Neamţ | 2012

0
536
views
invitatie_fata_W1

Sub titlul de mai sus (excelent ales!) Romulus Lupascu ne ofera o expozitie extraordinara. A impartasii si altora sansa de a a avea o colectie remarcabila e o dovada in plus a intelepciunii ce speram cu totii sa o capatam vreodata.

Prietenul nostru Romulus e un intelept! A inteles ca bucuria unei colectii e cu atat mai mare atunci cand o imparti si cu ceilalti. Eu cred ca odata cu aceasta expozitie colectia sa e “implinita” iar curajul si experienta sa sper sa ne dea si altora de gandit.

Mi-a placut foarte mult scurtul Laudatio prezentat de Petru Chichirau la deschidere, cu a carui permisiune reiau o parte aici: “…A fi colectionar de ceasuri cu adevarat  e o pasiune ce nu aduce gloria, nu entuziasmeaza comunitatea in care traieste, iar acest lucru nu este la indemana oricui, chiar daca resurse materiale exista. A fi colectionar de ceasuri presupune o anumita calitatea umana si culturala, mai ales atunci cand drumurile alese nu sunt cele mai batatorite. La ora actuala, colectia lui Romulus Lupascu poate avea statutul unui muzeu al ceasurilor Omega la cele mai exigente standarde.
 
Felicitari Romulus si multumim celor care au inlesnit aceasta intamplare.”
 

* * *

Expozitia “Înţelepciunea vine cu timpul – expozitie de ceasuri elvetiene | colectionar Romulus Lupascu” poate fi vazuta pana la 31.iulie.2012 la Muzeul de Istorie si Arhelogie din Piatra-Neamt. Mai multe imagini si comentarii ale celor care au vizitat expozitia si unde asteptam si impresiile voastre gasiti – aici.

pliant_fata_W1 pliant_verso_W1

romulus_W17 romulus_W2 romulus_W20

0
0